Comunicate – 2019

Anunt vânzare

SC TURSIB SA, cu sediul in mun.Sibiu, str. Munchen, nr. 1, scoate la vanzare prin licitaţie publică 51 autovehicule utilizate/second hand  (50 autobuze si 1 autoutilitara).

Autovehiculele se vand individual, fiecare  autovehicul reprezentand un lot.

Licitatia publica cu strigare se va desfasura in data de 05.07.2019, ora 10:00 la sediul vanzatorului din Sibiu, str. Munchen, nr.1.

Tursib a distribuit Pungi cadou copiilor din Şcolile Incluzive și Orfelinatele din Sibiu

Luna Iunie este prin definiţie luna copiilor. Şi pentru că toţi copiii ar trebui să simtă cȃt sunt de speciali, mai ales ȋn această lună, am considerat oportun să organizăm o acţiune ȋn perioada 12-13 iunie prin care s-au distribuit pungi  cadou la Şcolile Incluzive și Orfelinatele din Sibiu.

Wi-Fi gratuit în autobuzele Tursib oferit de Continental Sibiu prin Orange România

Ȋncepȃnd cu data de 12 iunie 2019, Continental Sibiu, alături de Orange România, oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate autobuzele Societății de transport public local Sibiu, Tursib.

Călătorii vor putea accesa rețeaua „CONTINENTAL” fără a introduce o parolă și se vor putea conecta la ceea ce e important pentru ei la viteze de până la 500Mbps, în cea mai performantă rețea 4G+ din România.

În atenţia călătorilor!

Astăzi 12.06.2019, între orele 16:00 şi 21:00, se închide circulaţia pe strada Octavian Goga pe porţiunea cuprinsă între intersecţiile cu strada Nicolaus Olahus şi strada Dimitrie Anghel, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal Hermannstadt – U Cluj, de pe Stadionul Municipal.

Ca urmare, în intervalul orar mai sus menţionat, autobuzele de pe traseul 15 vor circula deviat astfel:

Tursib susţine FC Hermannstadt

Sportul ar trebui să fie o parte foarte importantă din viaţa fiecăruia dintre noi. Practicarea unui sport ne menţine sănătoși, ȋn formă și ne modelează caracterul și disciplina.

Sportul oferă o platformă prin intermediul căreia oamenii se unesc să ȋși susțină orașul sau ţara cȃnd e cazul și are un  mod unic de a genera un impact pozitiv în societate.

Ziua porţilor deschise

SC TURSIB SA ȋși deschide porţile pentru toţi vizitatorii.

În cadrul evenimentului „Ziua porţilor deschise” organizat de Tursib, participanţii care doresc să ne viziteze pot afla, dar mai ales vedea, cum este organizată și cum funcţionează o firmă de transport public local.