2014-12-23

Incepand cu data de 24.12.2014, autobuzele Tursib nu vor mai circula pe strada Otelarilor, pana la terminarea lucrarilor de refacere a carosabilului.

Autobuzele de pe traseul 10 vor circula, astfel: ... str.Strungului - str.Masinistilor - str.Henri Coanda - intorc in sensul giratoriu de langa Concefa - str. Henri Coanda - str.Masinistilor - str.Macaralei ...

Autobuzele de pe celelalte trasee, in sensul de mers spre Libra, vor circula, astfel: ... -  str.Henri Coanda - str.Masinistilor - str.Macaralei ...

Statia "Complex Otelarilor" se muta cu 100 m inspre Libra.

Programul de circulație al mijloacelor de transport Tursib în perioada 24.12.2014- 04.01.2015

Tursib Program Sarbatori

  • În data de 24.12.2014 se va circula în program de zi lucrătoare până la ora 22.00. 
  • În data de 25.12.2014 se circula în program de duminica între orele 10.00– 20.00 , iar pe traseele 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118  nu se va circula .
  • În 26.12.2014 se va circula în program de duminica, iar pe traseele 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118  nu se va circula.

2014-12-16

În data de 17.12.2014 chioşcul “Nufărul” va fi închis pentru descărcarea memoriei fiscale.

2014-11-28

In data de 01.12.2014 pe toate traseele TURSIB se va circula în program de sâmbăta!!!

Ziua Natională a României

In data de 30.11.2014 între orele 08:30 – 12:00 şi în data de 01.12.2014 între orele 07:00 – 14:00 se va închide circulaţia pe B-dul Coposu, pentru desfăşurarea unor manifestări cu ocazia “Zilei Nationale a României”. In aceste intervale,  mijloacele de transport ale TURSIB care trec prin acea zonă vor circula deviat.

2014-11-11

In data de 11.11.2014, începând cu ora 9:00, se va opri circulaţia pe B-dul M.Viteazu pe sensul de mers spre Piaţa Rahova, pe porţiunea cuprinsă între “Casa de sănătate” şi intersecţia cu str.N.Iorga, pentru lucrări de refacere a carosabilului.

Până la terminarea lucrărilor, autobuzele care trec prin acea zonă vor circula deviat astfel:

  • pe traseele 1 si 111 în sensul de mers spre ,,Cimitir” se va circula : …. Calea Dumbrăvii –    B-dul M. Viteazu - Calea Cisnădiei – Siretului …
  • pe traseul 12 în sensul de mers spre ,,Piaţa Rahovei” se va circula : ….Calea Dumbrăvii –    B-dul M. Viteazu - Calea Cisnădiei – str.N.Iorga – B-dul M.Viteazu  - Piaţa Rahovei……

Apelăm la întelegerea călătorilor în cazul apariţiei unor disfuncţionalităti în respectarea programelor de circulaţie.

2014-10-18

In data de 18.10.2014 se va opri circulaţia autobuzelor pe str. ALBA IULIA şi str.A.SAGUNA pentru lucrări de refacere a carosabilului. 

Până la terminarea lucrărilor, autobuzele de pe traseele 1, 10, 11, 111, 112, 114 şi 118, în sensul de mers spre Piaţa Unirii vor circula deviat, dupa cum urmează:   … str. Sos.Alba Iulia  – str. Cârlova  str. Transilvaniei – b-dul Victoriei – 

Autobuzele nu vor mai ajunge în staţia “Alba Iulia” de pe str.Alba Iulia, dar vor opri în staţia ,, Transilvaniei” situată pe str. Transilvaniei între intersecţiile cu străziile Gârlei şi Velceanu.

Apelam la intelegerea calatorilor in cazul aparitiei unor disfunctionalitati in respectarea programelor de circulatie

2014-09-12

Incepand cu 15.09.2014 autobuzele  TURSIB vor circula in programul de toamna.     

Fata de programul din perioada anterioara, la solicitarea calatorilor si dupa o analiza atenta, s-au operat modificari ale orarului de functionare pentru o mai buna corelare a legaturilor între trasee. De asemenea, s-au efectuat modificari pentru cresterea frecventei de trecere prin statii, la traseul 1 în jurul orei 7:30 din Terezian, iar autobuzele de pe traseul 11 vor circula la 16 minute la orele de vârf, in loc de 20 minute cum au circulat pana acum.

Datorita intreruperii activitatii magazinului “OBI”, capatul de linie al traseului 1 se va muta la statia “Obor 1”. Programul de circulatie al autobuzelor care deservesc Viile Sibiului ramane neschimbat.

La cererea cetatenilor, autobuzele de pe traseul 10 vor efectua zilnic 16 intrari , in cartierul Resita, fata de 4 pana acum.

Va rugam sa consultati noile programe de circulatie în statii, pe site-ul www.tursib.ro si la chioscurile Tursib, unde se vor pune in vanzare pliante pentru fiecare traseu. 

2014-09-05

Începând cu data de 08.09.2014, se va opri circulaţia autobuzelor pe str.Macaralei, pentru lucrări de refacere a carosabilului. 

Până la terminarea lucrărilor, autobuzele de pe traseele 10, 12 şi 14, vor circula deviat, după cum urmează:

 - str.Oţelarilor – str.Maşiniştilor - str. Turgheniev - str.Lazaret - …………

Staţia “ LIBRA ” de pe str.Macaralei  se va muta pe str. Lazaret, înainte de sensul giratoriu,  (vis a vis de Şcoala nr. 20).

INVITAŢIE DE PARTICIPARE LA LICITAŢIE

Construirea unei noi autobaze

Această invitaţie de participare la licitaţie decurge din Anunţul de Intenţie pentru proiectul cu număr de referinţă 7251-GPN-37026 care a fost publicat pe site-ul BERD, la secţiunea Anunţuri de Achiziţie (www.ebrd.com) în data de 10 ianuarie 2014.SC TURSIB SA, numit de aici înainte “Angajatorul” sau “Tursib”, intenţionează să folosească o parte a fondurilor împrumutului contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (Banca) pentru acoperirea costurilor construcţiei unei noi autobaze la periferia oraşului Sibiu.Prin prezenta, Tursib face o cerere de oferte sigilate din partea constructorilor pentru următorul contract care va fi finanţat dintr-o parte a fondurilor împrumutului.Contractul presupune construirea unei noi autobaze:
  • Lucrările vor include în mare construcţia unei noi autobaze: construcţia unui busport, a unei clădiri administrative, a atelierelor, a unei staţii de carburant, a unei staţii de spălare, a unui stand de inspecţii tehnice şi a unor dotări exterioare.
  • Lucrările vor fi executate conform condiţiilor de contract FIDIC pentru lucrări de construcţie – FIDIC Red Book, prima ediţie 1999.
Ofertarea pentru acest Proiect este deschisă constructorilor din orice ţară. Termenul estimat de finalizare a contractului este de 18 luni, la care se adaugă o perioadă de notificare a defectelor de 5 ani.Pentru a se califica pentru atribuirea contractului, ofertanţii trebuie să îndeplinească criteriile minime:
  • O cifră de afaceri medie anuală de peste 10 milioane de Euro în ultimii 3 ani; în cazul unei asocieri, liderul asocierii trebuie să aibă o cifră de afaceri medie de peste 8 milioane de Euro, iar fiecare partener trebuie să aibă o cifră de afaceri medie de peste 6 milioane de Euro
  • Resurse financiare de minim 1.000.000 Euro
  • Indicatori financiari care să demonstreze o situaţiei financiară bună a Ofertanţilor în prezent şi profitabilitatea acestora pe termen lung.
  • Experienţa generală în contracte în calitate de constructor, subantreprenor sau manager al unor proiecte de construcţii în ultimii 5 ani care preced data limită de depunere a ofertelor.
  • 3 proiecte similare ca mărime şi tip în ultimii cinci ani. Recomandări din partea angajatorilor anteriori referitoare la proiecte/contracte similare.
  • Disponibilitatea personalului cheie care include:
  • Managerul de proiect – cu specializare în inginerie industrială, cu o experienţă profesională de peste 7 ani, dintre care 3 ani într-o poziţie similară în cazul unor lucrări de construcţii industriale, cu experienţă în proiectele finanţate internaţional şi cu condiţiile de contract FIDIC sau cu alte condiţii de contract similare, recunoscute internaţional care se aplică în industria constructoare, fluent în engleză;
  • 1 inginer constructor care are o experienţă profesională de peste 7 ani, dintre care 3 ani într-o poziţie de Diriginte de Şantier, cu experienţă în proiectele finanţate internaţional şi cu condiţiile de contract FIDIC sau cu alte condiţii de contract similare, recunoscute internaţional care se aplică în industria constructoare, capabil să vorbească limba engleză;
  • Expert materiale, expert utilităţi, fiecare dintre aceştia fiind un expert calificat cu o experienţă profesională de peste 7 ani, cu o cunoaştere dovedită a standardelor româneşti şi internaţionale (EN) şi capabil să vorbească limba engleză
  • Inginer constructor drumuri cu o experienţă profesională mai mare de 7 ani, cu o cunoaştere dovedită a standardelor româneşti şi internaţionale (EN) şi capabil să vorbească engleză

Puteţi achiziţiona un set complet al Documentaţiei de Licitaţie începând din data de 21 iulie 2014, după transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail indicată mai jos şi după plata unei taxe neramabursabile de 50 € (cincizeci EURO) sau echivalentul într-o monedă convertibilă, făcând dovada plăţii prin prezentarea chitanţei care atestă efectuarea plăţii în contul bancar (IBAN) RO03RNCB0227036043890001 deschis la BCR (Banca Comercială Română).

După primirea dovezii corespunzătoare privind efectuarea plăţii taxei nerambursabile, vă vom trimite prompt documentele. Dacă se solicită, documentele pot fi trimise imediat prin curier, dar nu vom acccepta răspunderea pentru pierderea sau livrarea cu întârziere a acestora. Mai mult, dacă se solicită, documentele pot fi transmise electronic, după prezentarea de către potenţialul ofertant a unei dovezi corespunzătoare privind plata taxei nerambursabile. În cazul unor discrepanţe între varianta electronică şi exemplarul tipărit al documentelor, va prevala varianta tipărită.

Toate ofertele trebuie să fie însoţite de o garanţie de participare la licitaţie în valoare de 120.000 € sau echivalentul acestei sume într-o monedă convertibilă.

Ofertele trebuie livrate la biroul de la adresa de mai jos în data sau înainte de 25 septembrie 2014, ora 10 dimineaţa (a.m.), ora locală. Nu este permisă transmiterea electronică a ofertelor. Ofertele depuse cu întârziere vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise în data de 25 septembrie 2014, la ora 10:15 a.m., în prezenţa reprezentanţilor ofertanţilor care doresc să participe.

Un tabel de înregistrare al potenţialilor ofertanţi care au achiziţionat documentaţia de licitaţie poate fi consultat la adresa de mai jos.

Potenţialii ofertanţi pot obţine mai multe detalii, pot consulta şi primi documentaţia de licitaţie de la următorul birou:

SC TURSIB SA

Calea Dumbravii Street, no. 133-135, Legal Department, Sibiu 550399, RO

Tel: +40 269 426 100,  Fax:+40 269 210 771

E-mail: juridic@tursib.ro

ClarificariAnexa nr. 1ClarificariTender Documents