Săptămâna mobilității

Saptamana 16 - 22 septembrie va fi dedicata mobilitatii prin intermediul transportul public din municipiul Sibiu.

Sibiul se va alatura celor 83 de orase din toata lumea printre care se numara Viena, Bruxelles, Rio de Janeiro, Montreal, Paris, Roma in campania initiata de Uniunea Internationala a Transportatorilor Publici, aceasta fiind o actiune a societatii de transport in comun Tursib menita sa atraga atentia asupra faptului ca transportul public este o modalitate de a calatori rapid, simplu si eficient, fiind si tot mai folosit in mediul urban, la aceasta adaugandu-se faptul ca transportul public contribuie la un mediu inconjurator mai curat.

Tursib premiat la Geneva

S.C. TURSIB S.A. este membru activ al UITP - Uniunea Internațională a Transportatorilor Publici, din anul 2008. In data de 29.05.2013, în cadrul celui de-al 60-lea Congres al UITP de la Geneva, Tursib a primit premiul „Growth with Public Transport Award – Central and Eastern Europe Edition” (Premiul pentru creșterea transportului public – pentru Europa Centrala și de Est) – la categoria „Business Model” pentru proiectul „Noul Tursib”.

2013-03-01

Incepând cu luna martie 2013, chioscurile Tursib din statiile "Bosch" - Turnisor si "Piata Cibin 1" vor avea următorul program de functionare:

  • Luni - vineri: 6:00 - 22:00
  • Sâmbătă - duminică: Închis

De asemenea, chioscul "Obor" va avea program de functionare Duminica între orele 10:00 si 14:00. 

Pentru călătorii fideli

În contextul dezvoltării durabile și a reducerii noxelor in municipiul Sibiu, societatea de transport public Tursib S.A. întreprinde acțiuni de fidelizare a publicului călător pentru utilizarea transportului public, in detrimentul autoturismelor personale.

Astfel, clientul Tursib care va achizitiona cardul abonament cu codul 30.000 va fi premiat cu un abonament gratuit pe liniile Tursib, abonament valabil pe șase luni.

Codul Tursib este acordat automat prin sistemul informatic de emitere a cardurilor.